Kuala Lumpur, Jakarta & Bali

Cijena
2.070,00€ po person
Trajanje
16 dana
Destinacija
More than 1
Putnika
26

12.01.2024

 • Informacije
 • Program
 • Galerija
 • Korisno
 • Uvjeti
Priključite nam se na ovom uzbudljivom i sadržajnom putovanju u kojem smo spojili neke od najboljih elemenata jugoistočne Azije – bajkovite plaže, hramove i rižina polja Balija s urbanim čarima velegrada Kuala Lumpura i Jakarte! Naše putovanje započinje u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije, koji će Vam poželjeti azijsku dobrodošlicu svojim živahnim noćnim životom i...

Ukratko

Destinacija
Bali , Jakarta , Kuala Lumpur Discover Destinations
Polazak
Zagreb

Priključite nam se na ovom uzbudljivom i sadržajnom putovanju u kojem smo spojili neke od najboljih elemenata jugoistočne Azije – bajkovite plaže, hramove i rižina polja Balija s urbanim čarima velegrada Kuala Lumpura i Jakarte! Naše putovanje započinje u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije, koji će Vam poželjeti azijsku dobrodošlicu svojim živahnim noćnim životom i pristupačnim opuštajućim masažama. Obići ćemo sve gradske znamenitosti, obližnje pećine Batu, a onda i nedaleki gradić Malaccu, važan zbog svoje ogromne povijesne težine. Zatim ćemo otići na Bali, koji čini okosnicu i glavni dio ovog putovanja. Zavrtjeti će nam se u glavi od okusa, boja i mirisa, uživati ćemo u rižinim poljima Ubuda, posjetima hramovima, tradicionalnim plesovima, očarati će nas lokalne tržnice, pogled na brojne surfere koji jašu valove pod liticama bajkovitog Uluwatua. Uživat ćemo u izletu brodom na Nusu Penidu, otok na kojem izraz rajska plaža dobiva svoj puni smisao. I kada Bali ostavimo iza nas, još nismo završili s iznenađenjima, putujemo u Jakartu, novu urbanu džunglu iz koje ćemo napraviti izlet do aktivnog vulkana Tangkuban Perahu te se okupati u obližnjim izvorima tople vode. Vratit ćemo se kući prepuni dojmova i sa željom da se u jugoistočnu Aziju vratite barem još jednom, ako ne i još deset puta!

Krenite na put s Hrvatskim klubom putnika i otkrijte Kuala Lumpur, Jakartu i Bali!

 • 1. dan (12.01.2024.)
 • 2. dan (13.01.2024.)
 • 3. dan (14.01.2024.)
 • 4. dan (15.01.2024)
 • 5. dan (16.01.2024.)
 • 6. dan (17.01.2024.)
 • 7. dan (18.01.2024.)
 • 8. dan (19.01.2024.)
 • 9. dan (20.01.2024.)
 • 10. dan (21.01.2024.)
 • 11. dan (22.01.2024.)
 • 12. dan (23.01.2024.)
 • 13. dan (24.01.2024.)
 • 14. dan (25.01.2024.)
 • 15. dan (26.01.2024.)
 • 16. dan (27.01.2024.)
1. dan (12.01.2024.)

ZAGREB – ISTANBUL – KUALA LUMPUR

Transfer do hotela u Kuala Lumpuru i smještaj u sobe. Slobodan dan za odmor od putovanja i šetnju gradom. Uživanje u lokalnim specijalitetima, vrijeme za opuštanje uz masaže, uživanje na terasi jednog od šarmantnih lokalnih barova. Noćenje.

2. dan (13.01.2024.)

KUALA LUMPUR

Transfer do hotela u Kuala Lumpuru i smještaj u sobe. Slobodan dan za odmor od putovanja i šetnju gradom. Uživanje u lokalnim specijalitetima, vrijeme za opuštanje uz masaže, uživanje na terasi jednog od šarmantnih lokalnih barova. Noćenje.

3. dan (14.01.2024.)

KUALA LUMPUR – City Tour + Batu Cave

Nakon doručka odlazak na City Tour Kuala Lumpura (fakultativno). Razglednicu ovoga mladog grada čini kontrast tradicionalne arhitekture i modernih nebodera od kojih razgledavamo King Palace, National Monument, National Mosque, Old Railway Station, Independence Square, Thean Hou (Chinese) Temple, Petronas Twin Towers - Photo Stop, Handicraft Center & Berly's Chocolate Outlet. Nakon razgleda grada zaputit ćemo se prema obližnjim Batu pećinama – vapnenačkoj stijeni s nekoliko spilja i hinduističkih hramova. Po završetku razgleda povratak u hotel, slobodno vrijeme za individualne programe. Noćenje.

4. dan (15.01.2024)

KUALA LUMPUR – Izlet Malacca

Doručak. Polazak na fakultativni izlet u Malaccu – gradić udaljen oko dva sata vožnje od Kuala Lumpura. Malacca je 2008. godine upisana na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Aziji kao povijesni grad koji je 500 godina bio mjestom kulturne razmjene zapada i istoka, o čemu svjedoči i multikulturna ostavština ovoga grada. Povijesna jezgra Malacce smještena je na mjestu stare obale na kojoj se nalazi nizozemski trg, kineska četvrt i brdo sv. Pavla s ruševinama portugalske utvrde A Famosa (portugalski za "Slavna") – najstarije europske utvrde u Aziji od koje su ostala samo mala vrata - Porta de Santiago. Danas ćemo još razgledati i Malacca Museum, Floating Mosque, Bukit China i Traditional Malay House. Povratak u Kuala Lumpur. Slobodno vrijeme, noćenje.

5. dan (16.01.2024.)

KUALA LUMPUR – DENPASAR (Bali) – UBUD (Bali)

Transfer do aerodroma i check in na let za Bali. Predviđeno vrijeme polaska je u 10,50h a dolaska u 13,55h. Po slijetanju transfer u hotel u Ubud. Nakon smještaja odmor i uživanje na hotelskom bazenu, u prekrasnoj prirodi koja nas okružuje, lokalnim specijalitetima i druženju s grupom. Noćenje.

6. dan (17.01.2024.)

UBUD – The Beauty of Kintamani

Nakon doručka odlazimo na fakultativni izlet do obližnjeg sela Batubulana kako bismo pogledali tradicionalni ples Barong i Kris koji simbolizira borbu dobra i zla. Odlazak do sela Celuk gdje ćemo vidjeti proces proizvodnje srebra i mogućnost povoljne kupnje srebrnog i zlatnog nakita. Polazak prema selu Mas koje je poznato po proizvodnji tradicionalnih suvenira od drveta (balinežanske maskote). Po planu je polazak za Kintamani, prekrasni planinski resort s kojeg se pruža veličanstven pogled na vulkan Batur i jezero. U sklopu izleta obići ćemo i sveti izvor Tampak Siring za kojeg lokalno stanovništvo vjeruje da daruje vječnu mladost, zatim ćemo prošetati vrtom začina i vidjeti proces proizvodnje najskuplje kave na svijetu - Kopi luwaka. Povratak u hotel, slobodno vrijeme za uživanje na bazenu. Noćenje.

7. dan (18.01.2024.)

UBUD – Tegallalang – KUTA

fotografije i zato oslobodite memoriju na mobitelima i fotoaparatima! Danas krećemo prema Tegallalangu, rižinim poljima! Prošetat ćemo nasadima, vidjeti kako seljani okopavaju rižu i čuti zanimljive priče o uzgoju i rastu ove najvažnije azijske žitarice. Nakon obilaska rižinih polja vraćamo se u bus i krećemo prema najpoznatijim ljuljačkama na svijetu – Bali Swing! Sljedećih par sati uživamo u pogledu na balinežansku prirodu, hladnim voćnim koktelima, ljuljačkama i Bird Love Nestu! Polazak prema Kuti, dolazak u hotel u večernjim satima. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
*Napomena: putnici koji ne idu na fakultativni izlet Tegallalang trebaju čekati grupu u hotelu između 12.00h i 13.00h.

8. dan (19.01.2024.)

KUTA – West Nusa Penida

Nakon doručka, u 6:15h polazak na otok Nusa Penida (fakultativno), najveći od tri otoka na jugoistočnoj obali Balija. Ovdje ćete uživati u prekrasnom krajoliku kojem je lokalno stanovništvo posvećeno, nezaboravnim plažama – Angel's Billabong Beach, Broken Beach i Kelingking Beach, u odličnoj hrani i snorkellingu u Crystal Bayu. Ovaj izlet pruža cjelovito iskustvo upoznavanja otoka Nusa Penide dajući vam priliku da upoznate novu perspektivu rajskog odmora. Povratak u hotel predviđen je u 17,45h. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9. dan (20.01.2024.)

KUTA – Kecak Dance & Uluwatu Temple

Doručak i slobodno vrijeme. Poslijepodne krećemo prema Uluwatu, hramu koji izgleda kao da visi sa stijene, stoga se pripremite za fascinantan prizor koji vas očekuje! U blizini hrama imat ćete priliku uživati u Kecak danceu, plesu vatre! Show izvodi oko 50 maskiranih pjevača, a riječ je o jedinom takve vrste koji se bazira na vokalnoj izvedbi, ne na instrumentalnoj! Povratak u hotel i noćenje.  

10. dan (21.01.2024.)

KUTA

Doručak. Slobodan dan za individualne programe. Preporučamo da se u potpunosti prepustite pijesku plićaka rajskih plaža, ili povoljnim masažama koje ćete pronaći na svakom uglu. Ako oslobodite misli i potpuno mu se prepustite, Bali će vas rado prigrliti kao da ste njegovo rođeno dijete!

11. dan (22.01.2024.)

KUTA – Mengwi – Alas Kedaton – Tanah Lot Sunset Tour

Fakultativni izlet započinje posjetom hramu Mengwi gdje je sagrađen poznati Taman Ayun za princa Tabanana u 17. stoljeću. Nakon obilaska hrama, imat ćete priliku družiti se s majmunima u svetoj šumi Alas Kedaton. Kako majmunčiće privlače stvari koje bliješte, preporučujemo da nakit, sunčane naočale i odjeću sa cirkonima spremite za neki drugi put! Slijedi posjet spektakularnom Tanah Lot Templeu gdje uživamo u zalasku sunca. Hram je sagrađen na vrhu stijene na Indijskom oceanu, nekoliko stotina metara od obale. S užitkom promatrajte kako se teški valovi razbijaju o masivnu stijenu. Povratak u hotel. Noćenje.

12. dan (23.01.2024.)

DENPASAR (Bali) – JAKARTA

Transfer do aerodroma, ukrcaj na let za Jakartu s predviđenim polaskom u 11,50h i dolaskom u 12,40h. Transfer u hotel. Slobodan program, obilazak restorana, barova ili šetnju gradom. Noćenje.

13. dan (24.01.2024.)

JAKARTA – City Tour

Obilazak indonezijske prijestolnice koja čini fascinantnu mješavinu velebnih zgrada, draguljarnica i luksuznih restorana, te siromašnih slamova i gradskih autobusa na čijim se kliskim i opasnim krovovima skutre na desetci nadničara koji ranim jutrom odlaze na posao. Obići ćemo Istiqlal Mosque, najveću džamiju jugoistočne Azije (ne zaboravimo da je Indonezija najmnogoljudnija muslimanska zemlja na svijetu). Zatim ćemo obići Mardeka Square, katedralu, Indonesia National Monument, Old Port, Kota Intan Bridge te Batavia Old Town, bajkoviti dio grada velikog nizozemskog utjecaja.
Povratak u hotel, uživanje u jednom od mnogih restorana ili barova Jakarte. Noćenje.

14. dan (25.01.2024.)

JAKARTA – Vulkan Tangkuban Perahu – Ciater Hot Spring

Fakultativni izlet na aktivni vulkan koji je posljednji put eruptirao 2019. Vulkan je omiljeno turističko odredište na kojem se možete popeti do samog ruba kratera te iz blizine promatrati ključanje blata i vrele vode, a možete i kupiti jaje kuhano u vreloj vulkanskoj vodi! Nakon ove avanture posjetit ćemo lokalno selo, plantažu čaja, lokalnu tržnicu voća a za kraj slijedi poslastica – kupanje u toplim izvorima Ciater Hot Spring. Povratak u hotel. Noćenje.

15. dan (26.01.2024.)

JAKARTA – ISTANBUL

Check out iz sobe do 12:00h (mogućnost nadoplate za late check out). Slobodno vrijeme za vlastiti program do transfera na aerodrom, ukrcaj na let za Istanbul s predviđenim polaskom u 21,15h i dolaskom u 05,30h.

16. dan (27.01.2024.)

ISTANBUL – ZAGREB

Nastavak putovanja prema Zagrebu predviđen je u 08,15h, a dolazak je u 08,25h. Povratak u normalni život i početak planiranja novog putovanja u organizaciji Hrvatskog kluba putnika!

MALEZIJA

Službeno ime: Federacija Malezije
Glavni grad: Kuala Lumpur
Jezik: malajski, koristi se i engleski
Vremenska razlika: +6 sati ljeti /+7 sati zimi
Novčana jedinica: malezijski ringit (MYR)
Napon struje: 220V/240V (potreban je adapter)
Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr
Viza: nije potrebna.
Klima: Tropska, s visokim dnevnim temperaturama i visokom vlažnosti zraka i ugodno blagim večerima. Klima je uvjetovana monsunima
Odjeća i obuća: Preporučamo laganu pamučnu odjeću i udobnu, laganu obuću. Za planinske predjele i klimatizirane prostore preporučamo laganu vestu ili jaknu.
Hrana i piće: Hrana je raznolika, zbog multietničkog sastava zemlje. Od začinjenih malajskih sambala i oštrih indijskih currya do pikantnih kineskih specijaliteta, izbor je velik. Popularno jelo: satay – ražnjići od mesa ili ribe s umakom od kikirikija i kokosovog mlijeka. Piti isključivo flaširanu vodu. Popularno piće je čaj s kondenziranim slatkim mlijekom.

 

JAKARTA / BALI - INDONEZIJA

Službeno ime: Republika Indonezija
Glavni grad: Jakarta (glavno središte na Baliju-Denpasar)
Službeni jezik: bahasa indonesia – službeni, a koristi se i engleski
Vremenska razlika: +6/+7 sati u odnosu na Hrvatsku
Valuta: Indonezijski rupee (IDR)
Električni napon: 110/220 V (potreban adapter)
Cijepljenje: nije OBVEZNO, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr
Viza: potrebna. Izrađuje se po dolasku u zračnu luku, a cijena je oko 35 EUR.
Klima: tropska klima tokom cijele godine sa toplim, vlažnim danima i ugodno blagim večerima.
Odjeća: lagana odjeća-kratke hlače i lagane majice. Ako posjećujete brdske predjele ili provodite duže vremena u prostorijama sa klima uređajima potrebna će Vam biti i lagana vesta ili džemper. U hramove nije dopušten ulazak u kratkim hlačama.

 

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja prtljage. Cijena police osiguranja po osobi iznosi 28,32 EUR s premijom zdravstvenog osiguranja na 40.000€ ili 31,84 EUR s premijom zdravstvenog osiguranja na 60.000€, dok cijena police osiguranja prtljage (iznos osiguranja 675,00 EUR / 5.085,79 kn) iznosi 9,92 EUR. Policu osiguranja prtljage nije moguće ugovoriti bez police putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza turističkih putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon prve uplate ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.

Više informacija

Cijena putovanja uključuje:

 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Kuala Lumpur - Denpasar (Bali)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Denpasar (Bali) - Jakarta
 • tri noćenja u Kuala Lumpuru u hotelu (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi)
 • dva noćenja u Ubudu u hotelu  (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi)
 • pet noćenja u Kuti u hotelu (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi)
 • tri noćenja u Jakarti u hotelu (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi)
 • transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja
 • jamčevinu

Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • ​zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb - Kuala Lumpur (Turkish Airlines - aviokompanija, s presjedanjem u Istanbulu)
 • ​zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Jakarta - Zagreb (Turkish Airlines - aviokompanija, s presjedanjem u Istanbulu)

 

Cijena putovanja ne uključuje:

 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (informativne cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • izradu vize za Indoneziju
 • doplatu za 1/1 sobu - 450,00 EUR / 3.390,53 kn
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"

Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje te unutar putovnice trebaju biti minimalno 3 prazne stranice.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promijenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda.
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14

Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Maleziju nije potrebna.
 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Indoneziju je potrebna te se može ishodovati po dolasku u zračnu luku. Cijena vize je oko 35 EUR.
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Sobe u svim hotelima su standardne dvokrevetne s odvojenim ili bračnim krevetima.
 • Postoji mogućnost nadoplate veće kategorizacije sobe u hotelim ili dodatnih opcija kao što je soba s pogledom na bazen, late check out itd.
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi.
 • Osoba na trećem ležaju: na upit
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, usluzi i prijevoznim sredstvima.
 • Službeni check in u svim hotelima je u 14:00h, a check out u 12:00h (ukoliko popunjenost hotela omogući check in će biti ranije od službeno predviđenog)
 • Limit za prtljagu na glavnom letu zrakoplovne kompanije Turkish Airlines je 23 kg +  7 kg za ručnu prtljagu.  Na letovima zrakoplovne kompanije Air Asia limit je 20 kg + 7 kg za ručnu prtljagu (56 x 36 x 23 cm),  postoji mogućnost nadoplate prtljage za dodatnih 5 kg (180,00 kn za dva leta).
 • Za letove Zagreb - Istanbul - Zagreb, aviokompanija Turkish Airlines koristi ove tipove zrakoplova Airbus A320 / A320p / A321
 • Za let Istanbul - Kuala Lumpur, aviokompanija Turkish Airlines koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A330-200 (twin-jet) (A332)
 • Za let  Kuala Lumpur - Denpasar (Bali), aviokompanija AirAsia koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A350-900 - (obrok nije uključen na letu)
 • Za let Denpasar (Bali) - Jakarta, aviokompanija AirAsia koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A320 (twin-jet) (A320) - (obrok nije uključen na letu)
 • Za let Jakarta - Istanbul, aviokompanija Turkish Airlines koristi ovaj tip zrakoplova Boeing 777-300ER (twin-jet) (B77W)

 

Hoteli na putovanju:

 • U Kuala Lumpuru noćimo u Concorde Hotel Kuala Lumpur 4*, gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, restoran, bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.
 • U Ubudu noćimo u hotelu The Artini Dijiwa Ubud 4*, gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, restoran, bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.
 • U Kuti noćimo u Harper Kuta Hotel by ASTON 4*, gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, restoran, bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.
 • U Jakarti noćimo u Ashley Tanah Abang 4*, gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, restoran, bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.

Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Kuala Lumpur city tour + Batu Cave - 30,00 EUR (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič / u cijenu nije uključeno: ulaznice)
 • Fakultativni izlet u Malaccu - 50,00 EUR (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič, ulaznica za muzej, voda, ručak)
 • Fakultativni izlet The Beauty of Kintamani - 45,00 EUR (uključeno u cijenu: prijevoz, vozač i benzin, ulaznice, lokalni vodič)
 • Fakultativni izlet Tegallalang - rižina polja - 65,00 EUR (uključeno u cijenu: prijevoz, vozač i benzin, ulaznice, lokalni vodič / u cijenu nije uključeno: Bali Swing - 35,00 usd)
 • Fakultativni izlet Mengwi / Alas Kedaton / Tanah Lot Sunset Tour - 40,00 EUR (uključeno u cijenu: prijevoz, vozač i benzin, ulaznice, lokalni vodič)
 • Fakultativni izlet Kecak Dance & Uluwatu Temple - 40,00 EUR (uključeno u cijenu: prijevoz, vozač i benzin, ulaznice, lokalni vodič)
 • Jakarta city tour - 30,00 EUR (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič / u cijenu nije uključeno: ulaznice)
 • Fakultativni izlet Tangkuban Perahu aktivni vulkan / Ciater Hot Spring - topli izvori -

 

Podijeli
Close

Kuala Lumpur, Jakarta & Bali

Cijena
2.070,00€ po person
Trajanje
16 dana
Destinacija
More than 1
Putnika
26

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.
   Pošalji upit u vezi ovog putovanja