Team building Upoznaj Hrvatsku

Cijena
na upit€ po person
Destinacija
Razno
  • Informacije
  • Galerija
  • Slična putovanja
Razmišljate kako organizirati savršeni team building za svoje kolege? Vrijeme je da se posao na kratko ostavi kod kuće i s  El Dorado toursom opusti do kraja! S kolegama provedi nezaboravan team building uz miris prirode i aktivnosti koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, zabavnim i pomalo adrenaliskim programom vaš natjecateljski duh dolazi do izražaja a...

Ukratko

Destinacija

Razmišljate kako organizirati savršeni team building za svoje kolege?

Vrijeme je da se posao na kratko ostavi kod kuće i s  El Dorado toursom opusti do kraja! S kolegama provedi nezaboravan team building uz miris prirode i aktivnosti koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, zabavnim i pomalo adrenaliskim programom vaš natjecateljski duh dolazi do izražaja a sve to uz obilje smijeha i zabave!

Naš način opuštanja:

a) KAJAKARENJE PO RIJECI GACKA

b) RAFTING NA ZRMANJI

Zrmanja pripada skupini  najljepših i najuzbudljivijih europskih rijeka sa savršeno bistrom vodom, veličanstvenim kanjonom i čarobnim vodopadima.

Rijeku Zrmanju često od milja nazivaju „ljepotica i zvijer“. Nabujala Zrmanja jedno je od najboljih mjesta za rafting i prava je zvijer za sve one željne avantura, a kad se smiri, ta rijeka je ljepotica koja oduzima dah.

Zrmanja je rijeka šest kanjona. Upravo je kanjon te krške rijeke tvorac „Winnetoua“ odabrao za lokaciju snimanja svog legendarnog filma.

c) JEEP SAFARI TURA

Starigrad-Paklenica, malo sjevernodalmatinsko mjesto smješteno u podnožju Velebita, ugodne klime i prekrasnih šljunčanih plaža, pruža nebrojene mogućnosti za otkrivanje netaknute prirode, razne aktivnosti u prirodi, ili pak ugodan i miran odmor.

Želite li ležeran ili aktivan odmor s obitelji, prijateljima, partnerima ili samostalno, istražiti prirodu, rekreirati se, planinariti ili uživati u moru, prema Vašim željama kreirati ćemo odmor u skladu s Vašim mogućnostima i željama.

d) VELEBIT FOTO SAFARI

Velebit foto safari – jednodnevni izlet terenskim vozilima južnim Velebitom.

Upoznajte Park prirode Velebit, netaknutu prirodu i prelijepe krajolike bogate krškim oblicima. S uzvisina uživajte u pogledu na Jadransko more, otoke i obalu.

Kratkotrajne vožnje terencima izmjenjuju se stankama za kraće šetnje, fotografiranje i osvježenje. Naši vodiči poučiti će vas o nekadašnjem životu pastira, o zanimljivostima Velebita i o još ponečem…

Uspeti ćemo se na 1000 mnv – do podnožja Tulovih greda – vrlo atraktivnog vrha neobičnog oblika.

Posjetiti ćemo i lokacije snimanja filmova o Winnetouu – legendarnom Indijanskom poglavici nastalom iz pera Karla Maya. („Mala pljačka vlaka“ i „Što je muškarac bez brkova?“ također su ovdje „pronašli“ svoje kulise.)

Jedinstveni, pomalo surovi pejzaži i boravak u nedirnutoj prirodi pružiti će vam nezaboravne trenutke i odmor.

Izlet je pogodan za sve uzraste, nije fizički zahtjevan.

Podijeli
Close

Team building Upoznaj Hrvatsku

Cijena
na upit€ po person
Destinacija
Razno

    Popunite formu za rezervaciju putovanja.
      Pošalji upit u vezi ovog putovanja