Želiš naučiti skijaške fore? Vrijeme je da se sa skijaškim znanjem upoznaš što bolje…

Cijena
na upit€ po person
Trajanje
2-5 dana (prema dogovoru)
Destinacija
Kupres
Putnika
40
  • Informacije
  • Galerija
  • More Information
  • Uvjeti
  • Slična putovanja
Pripremite se za uzbudljivu skijašku avanturu u srcu Bosne i Hercegovine! Ovo putovanje nas vodi na slikoviti Kupres, gdje ćemo uživati u zimskim čarolijama i skijanju na predivnim stazama. Nakon ranog jutarnjeg polaska iz Zadra, uživat ćemo u ugodnoj vožnji prema Kupresu kroz prekrasne krajolike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, uz brojne zanimljivosti voditelja putovanja....

Ukratko

Destinacija

Pripremite se za uzbudljivu skijašku avanturu u srcu Bosne i Hercegovine! Ovo putovanje nas vodi na slikoviti Kupres, gdje ćemo uživati u zimskim čarolijama i skijanju na predivnim stazama.

Nakon ranog jutarnjeg polaska iz Zadra, uživat ćemo u ugodnoj vožnji prema Kupresu kroz prekrasne krajolike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, uz brojne zanimljivosti voditelja putovanja. Upoznat ćemo se s našim iskusnim učiteljima skijanja i opremom. Djeca s prethodnim iskustvom skijanja pridružit će se naprednoj skupini i raditi na naprednijim elementima.

Nakon ski škole, moći ćemo se opustiti u sobama hotela ili provesti vrijeme uz razne zabavne sadržaje poput biljara, stolnog nogometa i stolnog tenisa. Nakon večere slijedi večernji zabavni program s kvizovima i animacijom. Slijedećeg dana nastavljamo sa vježbanjem i usavršavanjem naučenog. Prije zasluženog odmora, moći ćete uživati u večeri s kvizovima i animacijom.

Zadnji dan rezerviran je za uzbuđenje natjecanja. Nakon doručka slijedi prijava za natjecanje i preuzimanje brojeva. Natjecati ćemo se na stazi i pokazati svoje skijaške vještine. Nakon zatvaranja ski liftova i posljednjeg skijaškog dana, slijedi presvlačenje, pakiranje i polazak natrag prema Zadru. Stižemo u kasnijim večernjim satima, noseći sjećanja na nezaboravnu skijašku avanturu na Kupresu.

NAPOMENA* Ovo putovanje je prilagodljivo i može se organizirati u trajanju od 2 do 5 dana, ovisno o željama i potrebama putnika. Molimo vas da nam se obratite kako bismo zajedno prilagodili trajanje putovanja prema vašim preferencijama.

Zašto skijati s nama?
Adria ski u suradnji s Dorado toursom je škola skijanja na vrlo visokoj razini s obzirom na veliko iskustvo učitelja u radu s djecom, koji nisu samo učitelji skijanja, već kineziolozi i pedagozi.
Grupe su male i prilagođene skijaškom znanju djeteta, odnosno početnicima koji će tek napraviti svoje prve „skijaške korake“ i djeci koja već skijaju i žele unaprijediti svoje znanje. Svakom djetetu učitelji će se posvetiti individualno prema potrebi.
Kroz igru i zabavu savladavamo osnovne skijaške elemente i razvijamo natjecateljski duh.

Više informacija

• Minimum 40 plaćenih aranžmana

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane agencije Dorado Tours.

ZBOG ORGANIZACIJE I REZERVACIJA POSJETA MUZEJIMA I ZNAMENITOSTIMA,
MOGUĆ JE DRUGAČIJI REDOSLIJED PROGRAMA. SVE NAVEDENE STAVKE SVAKAKO
ĆE BITI REALIZIRANE NA TERENU.

Podijeli
Close

Želiš naučiti skijaške fore? Vrijeme je da se sa skijaškim znanjem upoznaš što bolje...

Cijena
na upit€ po person
Trajanje
2-5 dana (prema dogovoru)
Destinacija
Kupres
Putnika
40

    Popunite formu za rezervaciju putovanja.
      Pošalji upit u vezi ovog putovanja