Otputujte s nama u čarobnu Liku i poklonit ćemo vam najljepšu sliku

Cijena
Na upit€ po person
Trajanje
1 dan
Destinacija
Lika
Putnika
40
  • Informacije
  • Galerija
  • Uvjeti
  • Slična putovanja
Polazak prema Smiljanu u jutarnjim satima, prema dogovoru. Vožnja autocestom uz edukativne priče o prirodno-zemljopisnim značajkama zavičaja. Posjet Memorijalnom centru “Nikola Tesla” s multimedijalnim postavom i filmom o životu i radu izumitelja. Pauza za zdravi doručak koji smo ponijelli od kuće. Nastavak putovanja prema Kuterevu i mini tradicionalna zakuska. U Kuterevu slijede orijentacijske radionica i...

Ukratko

Destinacija

Polazak prema Smiljanu u jutarnjim satima, prema dogovoru. Vožnja autocestom uz edukativne priče o prirodno-zemljopisnim značajkama zavičaja. Posjet Memorijalnom centru “Nikola Tesla” s multimedijalnim postavom i filmom o životu i radu izumitelja.

Pauza za zdravi doručak koji smo ponijelli od kuće. Nastavak putovanja prema Kuterevu i mini tradicionalna zakuska. U Kuterevu slijede orijentacijske radionica i igra, osmišljene od strane naših pratitelja na terenu.
Nakon ručka slijede različite radionice, gdje ćemo se upoznati sa tradicionalnim načinom života. Završiti ćemo putovanje s upoznavanjem medvjeda u utočištu za medvjede.

Povratak prema mjestu polaska u kasnijim popodnevnim satima uz zabavne kvizove znanja. Profesionalne fotografije će zabilježiti sve aktivnosti za uspomenu.

Više informacija

• Minimum 40 plaćenih aranžmana

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane agencije Dorado Tours.

ZBOG ORGANIZACIJE I REZERVACIJA POSJETA MUZEJIMA I ZNAMENITOSTIMA,
MOGUĆ JE DRUGAČIJI REDOSLIJED PROGRAMA. SVE NAVEDENE STAVKE SVAKAKO
ĆE BITI REALIZIRANE NA TERENU.

Podijeli
Close

Otputujte s nama u čarobnu Liku i poklonit ćemo vam najljepšu sliku

Cijena
Na upit€ po person
Trajanje
1 dan
Destinacija
Lika
Putnika
40

    Popunite formu za rezervaciju putovanja.
      Pošalji upit u vezi ovog putovanja