Plitvičkom i Rastočkom bajkom…

Cijena
na upit€ po person
Trajanje
1 dan
Destinacija
Plitvice
Putnika
40
  • Informacije
  • Galerija
  • Uvjeti
  • Slična putovanja
Polazak je predviđen ispred škole u jutarnjim satima. Slijedi vožnja do Nacionalnog parka Plitvička jezera, gdje ćemo se upustiti u obilazak ovog prirodnog čuda. Tijekom posjeta Plitvičkim jezerima, obići ćemo 16 jezera i diviti se prirodnoj ljepoti tog područja. Spustiti ćemo se do najimpresivnijih dijelova, uključujući razne slapove i druga čuda prirode. Nakon malog odmora,...

Ukratko

Destinacija

Polazak je predviđen ispred škole u jutarnjim satima. Slijedi vožnja do Nacionalnog parka Plitvička jezera, gdje ćemo se upustiti u obilazak ovog prirodnog čuda.

Tijekom posjeta Plitvičkim jezerima, obići ćemo 16 jezera i diviti se prirodnoj ljepoti tog područja. Spustiti ćemo se do najimpresivnijih dijelova, uključujući razne slapove i druga čuda prirode. Nakon malog odmora, plovljenje čamcem preko jezera pružiti će nam priliku da čujemo mnoge legende povezane s tim područjem.

Nakon ručka, putovanje nas vodi do Rastoka. Tamo ćemo se upoznati s vodičem koji će nas provesti kroz ovo prekrasno područje. Posjetit ćemo i staru mlinicu gdje ćemo saznati više o starim načinima rada i proizvodnji proizvoda od žitarica.
Organizirati ćemo razna natjecanja i zabavne igre, osmišljene od strane naših pratitelja na terenu.

Nakon natjecanja i proglašenja pobjednika, vraćamo se prema mjestu polaska u kasnijim popodnevnim satima. Tijekom povratka, poslušat ćemo još nekoliko zanimljivih legendi o Plitvičkim jezerima i Rastokama te sudjelovati u kvizu znanja. Ovo će putovanje pružiti obilje prilika za učenje i zabavu u prekrasnom prirodnom okruženju.

Više informacija

• Minimum 40 plaćenih aranžmana

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane agencije Dorado Tours.

ZBOG ORGANIZACIJE I REZERVACIJA POSJETA MUZEJIMA I ZNAMENITOSTIMA,
MOGUĆ JE DRUGAČIJI REDOSLIJED PROGRAMA. SVE NAVEDENE STAVKE SVAKAKO
ĆE BITI REALIZIRANE NA TERENU.

Podijeli
Close

Plitvičkom i Rastočkom bajkom...

Cijena
na upit€ po person
Trajanje
1 dan
Destinacija
Plitvice
Putnika
40

    Popunite formu za rezervaciju putovanja.
      Pošalji upit u vezi ovog putovanja