Putevima Apokisomena do najdubljeg jezera…

Cijena
na upit€ po person
Trajanje
3 dana
Destinacija
Lošinj
Putnika
40
  • Informacije
  • Galerija
  • Uvjeti
  • Slična putovanja
Polazak autobusom u jutarnjim satima uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Vožnja trajektom gdje će se djeca upoznati s cresko-lošinjskim arhipelagom, kao i činjenicama o najvećem otoku u Hrvatskoj – otoku Krku. Slijedi razgled otoka uz vodstvo. Dnevni izlet brodom omogućuje nezaboravnu pustolovinu u lošinjskom arhipelagu. Na jednom od otoka, djeca će sudjelovati u organiziranom...

Ukratko

Destinacija

Polazak autobusom u jutarnjim satima uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Vožnja trajektom gdje će se djeca upoznati s cresko-lošinjskim arhipelagom, kao i činjenicama o najvećem otoku u Hrvatskoj – otoku Krku.

Slijedi razgled otoka uz vodstvo. Dnevni izlet brodom omogućuje nezaboravnu pustolovinu u lošinjskom arhipelagu. Na jednom od otoka, djeca će sudjelovati u organiziranom natjecanju u športskim igrama uz proglašenje pobjednika. Također, na jednom od otoka, organizirati će se radionica ”Mini turistički vodič”.

Organizirana je disco večer koja je prava prilika za opuštanje i zabavu. Na organiziranom predavanju saznati ćemo mnogo zanimljivosti o dupinima u cresko-lošinjskom akvatoriju. Posjet Muzeju Apoksiomena obogaćuje naš kulturni doživljaj, a radionica u otočkom rasadniku ljekovitog bilja omogućuje nam upoznavanje s bogatom florom otoka, ljekovitim svojstvima bilja te izradom herbarija.

U kasnijim popodnevnim satima, polazak prema Zadru, gdje dolazimo u kasnimjim večernjim satima.

Više informacija

• Minimum 40 plaćenih aranžmana

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane agencije Dorado Tours.

ZBOG ORGANIZACIJE I REZERVACIJA POSJETA MUZEJIMA I ZNAMENITOSTIMA,
MOGUĆ JE DRUGAČIJI REDOSLIJED PROGRAMA. SVE NAVEDENE STAVKE SVAKAKO
ĆE BITI REALIZIRANE NA TERENU.

Podijeli
Close

Putevima Apokisomena do najdubljeg jezera...

Cijena
na upit€ po person
Trajanje
3 dana
Destinacija
Lošinj
Putnika
40

    Popunite formu za rezervaciju putovanja.
      Pošalji upit u vezi ovog putovanja